SNYT

Sneslev Nyt – Udgives 11 gange årligt (minus juli). Husstandsomdeles ved frivillige omdelere.
Bladet er samtidigt sognets kirkeblad, hvor gudstjenester og andet oplyses.
Deadline for indlæg: Den 22. i måneden.

 

1 thought on “SNYT

 1. Børge Neiiendam

  Vedr. svinefarm og vejadgang.

  Det var rart at få Ringsted Kommunes kommentar til SNYT’s indlæg om trafikafviklingen ved den kommende svinefarm. Nogle af de overvejelser der gives udtryk for, forekommer mig at være noget discountagtige.

  Mange af os der bor i området, har igennem flere år kunnet iagttage at Haslevvej, mellem Ringsted og Haslev, har antaget karaktér af en motortrafikvej, med høj hastighed og mange – også store – køretøjer. Den hastighedsblokering der vil opstå ved svinefarmens vej, vil i min optik skabe farlige situationer og aggression. At der ikke vil blive etableret sving- og accelerationsbaner vil forstærke denne irritation og formentlig farlige situationer. Hvis der opsættes hastighedsbegrænsning på 70 kmt mellem udkørslen og til Sneslev, vil nok ydermere irritere trafikanter der almindeligvis må køre 80 kmt og nu tvinges til over relativ lang afstand at ligge bag en lastbil, som kun må køre 70 kmt.

  Der nævnes et gennemsnit på 5 store biler pr. arbejdsdag, hvilket giver ialt 10 ud- og indkørsler. Jeg mener at Politiet bør overveje deres medvirken til dette spørgsmål, og ikke ride med på diverse forvaltningers spareiver.

  Mvh/Børge Neiiendam/Sneslev.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *