Idékatalog

Konsulent Mette Børgesen har lavet en flot opsamling på Borgermødet af 14/6-2017. På baggrund af vores drøftelser og udtalelser på samme møde er idéerne samlet i 8 overordnede emner (se evt. også september nr. af Snyt):

Digital infrastruktur (tele/IT) – Trafikal infrastruktur – Byfornyelse – Natur og fritidsliv – Samarbejde med nabobyer – Motion – Fællesskab og foreningsliv – Forsamlingshuset.

Seks personer meldte sig som interesserede i det videre forløb. Flot! Mette B. og disse seks bliver snarligt inviteret af Sogneforeningen til en videre drøftelse af de forskellige idéer, og gerne komme frem til en beslutning om, hvilke emner der i første omgang skal satses på.

Hele kataloget er udsendt på email til alle de interesserede + alle sognets foreningsfolk + kirken. Skulle andre i sognet være interesserede i at modtage kataloget, da send mig en mail eller telefonopringning om det.

Skulle en og anden derude i sognet være blevet interesseret i at “hoppe på vognen” er du mere end velkommen. Kontakt til formand Ib Rod:
Telefon 46 19 44 82 eller email: v-a@mail.dkKontakt til Addis: Telefon 30 499 542 eller email: atc@addis.dk.   Bedste hilsner Sneslev Sogneforening.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *